fbpx Ga naar hoofdinhoud
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

Perfecte bodemstructuur met biologische tuinaarde!

Komende zaterdag komt bij het TV programma De Grote Tuinverbouwing de biologische tuinaarde van Culvita aan bod. Culvita Biologische Tuinaarde heeft een brede toepassing. Het kan worden gebruikt om de tuin te egaliseren, de tuin aan te vullen en de tuin op te hogen. Verder is het uitermate geschikt om de structuur van de bodem te verbeteren! Een goede structuur van de bodem heeft een positief effect op het wortelgestel van de planten en op het bodemleven. Hoe gezonder de bodem van de planten, hoe mooier het resultaat! Het product is vrij van schadelijke stoffen. De reststromen die gebruikt worden zijn zonder toevoegingen van chemicaliën en/of minerale meststoffen.

Zie in de uitzending hoe makkelijk biologische tuinaarde te verwerken is. Ook is er de komende uitzending aandacht voor de hydrokorrel. Afgelopen weekend stond Culvita Mediterrane potgrond centraal, delen uit deze uitzending kunt u onderstaand bekijken.

Het programma De Grote Tuinverbouwing kunt u zaterdag 11 mei bekijken om 17.00 uur en op zondag 12 mei 9.45 uur bij SBS 6.

Heeft u nog voldoende Culvita producten op voorraad? Wij zijn u graag van dienst!

Culvita item aflevering 4 mei 2019

Back To Top