skip to Main Content
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

De partner voor bedrijven actief in de groensector

Culvita is dé partner voor kwekerijen, tuincentra, hoveniers en andere bedrijven actief in de groensector. Wij leveren alle producten uit voorraad en dat zorgt ervoor dat we supersnel kunnen leveren. Wij leveren niet alleen een uitgebreid assortiment potgronden, maar ook een breed gamma aan meststoffen en andere benodigdheden. Onze adviseurs staan graag voor u klaar voor een passend advies en ondersteuning!

Private label

Naast de productie van de diverse Culvita-producten is Culvita gespecialiseerd in het verpakken onder private labels. We verzorgen niet alleen het afvullen van potgrond in eigen verpakkingen maar ook voor andere producten zoals meststoffen. Culvita is flexibel en betrouwbaar. Voor diverse gerenommeerde bedrijven zijn productlijnen ontwikkeld.

Wij verzorgen het totale concept. Productie, verpakken, uitleveren en indien gewenst voorraad houden. Zelfs de full colour etiketten worden in eigen beheer vervaardigd en de producten worden in elke gewenste hoeveelheid verpakt!

Promotieartikelen

Culvita kan u indien gewenst ondersteunen met promotiematerialen op maat, zodat u de producten goed onder de aandacht kunt brengen. Wij beschikken over een eigen productie van signing-materialen zoals productborden, vlaggen en spandoeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Elke gewenste hoeveelheid snel op locatie!

Culvita heeft grote eigen voorraden op eigen terrein en is daardoor in staat om supersnel in te spelen op de behoefte van de klant. Diverse grondsamenstellingen en bodembedekkers kunnen we leveren als losse stort of in de handige big bags of big bales.

De bestellingen kunnen snel geleverd worden. Niet in de laatste plaats omdat we ook eigen vrachtwagens hebben die erop zijn ingericht om de producten snel en kwalitatief op de plaats van bestemming te krijgen. Een aantal vrachtwagens zijn uitgerust met een zogenaamde ‘walking floor’ waardoor de grond eenvoudig, snel en nauwkeurig kan worden gestort.

Dus stort snel uw bestelling bij Culvita en binnen no-time heeft u de exact gewenste hoeveelheid van het door u gewenste product in huis. En als u niet precies weet wat u nodig heeft, vraag het dan onze adviseurs. Ook dat is toegevoegde waarde! Wij zijn u graag van dienst.

Back To Top