fbpx Ga naar hoofdinhoud
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

Het wordt mooi weer voor kwekerspotgrond!

Aanstaande zaterdag staat er weer een programma voor de deur van de Grote Tuinverbouwing op SBS 6. In deze aflevering wordt Culvita Kwekerspotgrond Excellent toegepast. Met dit mooie weer wil iedereen graag zijn terras of balkon opfleuren. Kwekerspotgrond Excellent is de ideale voedingsbodem voor alle kuip-, terras- en balkonplanten maar ook geschikt voor kamerplanten in huis.

Culvita Kwekersgrond Excellent is speciaal samengesteld uit de beste en meest hoogwaardige grondstoffen. Door jarenlange samenwerking met professionele kwekers zijn we tot de juiste samenstelling gekomen: Veenmosveen, tuinturf, kokos, klei, lavameel en Culvita Organische Mest. Deze samenstelling zorgt voor een luchtige structuur waardoor de wortels van de plant zich optimaal kunnen ontwikkelen. De toevoeging van klei zorgt ervoor dat water en voedingsstoffen beter worden vastgehouden en daardoor langer beschikbaar zijn voor de plant. Lavameel zorgt o.a. voor verharding van het blad waardoor de plant een betere weerstand tegen ziekten krijgt.

Heeft u nog voldoende Kwekerspotgrond Excellent op voorraad? Wij zijn u graag van dienst! Het programma De Grote Tuinverbouwing kunt u zaterdag 20 april bekijken om 17.00 uur en op zondag 21 april 9.45 uur bij SBS 6. Zaterdag 13 april stond de aanplantgrond voor zuurminnende planten centraal.

Culvita item aflevering 13 april 2019

Back To Top