fbpx Ga naar hoofdinhoud
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

Culvita vanaf 23 maart op TV bij De Grote Tuinverbouwing op SBS 6

Vanaf 23 maart aanstaande worden verschillende producten van Culvita gebruikt bij het succesvolle TV-programma De Grote Tuinverbouwing. Het programma start om 17.00 uur op SBS 6. Culvita is benaderd om deze samenwerking aan te gaan en heeft deze kans met beide handen aangegrepen. Zo kunnen we onze producten bij een nog groter publiek onder de aandacht brengen en in de praktijk laten zien hoe het gebruikt kan worden. Op onze website kunt u ook het uitzendschema terugvinden en plaatsen wij onze productitems uit het programma als video’s zodat u het kunt bekijken wanneer u maar wilt. Ook zal het programma herhaald worden op zondag (na de uitzending op zaterdag) tussen 09.45 en 11.00 uur.

Wat houdt het programma in:

Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek ‘Robs Wereld’ door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Zaterdag 23 maart: Culvita Aanplantgrond Universeel

Als eerste product wordt Culvita Aanplantgrond onder de aandacht gebracht. Deze aanplantgrond komt in dit seizoen goed van pas. Het is speciaal ontwikkeld voor aanplant van nieuwe tuinplanten en bomen of bij het verplanten van bestaande beplanting. De planten zullen sneller aanslaan en wennen aan hun nieuwe omgeving.

Back To Top