fbpx Ga naar hoofdinhoud
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

In 2022 is Culvita gefuseerd met Van Egmond Potgrond.

Het doel van deze fusie is om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten waarin beide bedrijven zich verder kunnen ontwikkelen en de kwaliteit van de producten en diensten verder kunnen worden geoptimaliseerd.

Zowel Van Egmond Potgrond als Culvita zijn al sinds jaar en dag betrouwbare leveranciers van grondstoffen en substraten in zowel de professionele markt als in de retail. In al die jaren zijn beide bedrijven flink gegroeid, maar altijd als familiebedrijven blijven opereren. Qua cultuur, visie en mentaliteit zijn er daardoor veel onderlinge overeenkomsten en is er al jarenlang een goede samenwerking. In de afgelopen jaren werden er al stappen gezet om deze samenwerking te intensiveren. Dit is zo goed verlopen, dat we hebben besloten om de samenwerking volledig door te voeren door middel van een fusie., maar beide bedrijven blijven zelfstandig opereren.

Van Egmond Potgrond en Culvita hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien deze fusie als belangrijke stap voor de toekomst. Met een jonge en ambitieuze directie, gemotiveerd en ervaren personeel, twee moderne productielocaties en een flinke dosis motivatie zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Onze doelstelling is dat u in de toekomst alleen maar positieve gevolgen zult ervaren van onze samenwerking. Samen zijn we nog sterker!

Back To Top